fbpx

Airco kopen

Airco kopen? Jaap's helpt je verder!

Geïnteresseerd in een airco kopen? Jaap’s helpt je graag verder! Een airco is immers de ideale oplossing om de temperatuur in je huis of kantoor aangenaam te maken. Of je nu enerzijds verkoeling zoekt tijdens de warme zomerdagen of anderzijds behoefte hebt aan een aangename warmte in de koudere maanden. Bij Jaap’s begrijpen we het belang van een betrouwbare en goedwerkende airconditioning. Daarom bieden wij een breed assortiment top-kwaliteit airco’s aan die passen bij jouw behoeften. Dus, advies nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Mitsubishi airco kosten.

Wij zijn trots op onze partners:

Populaire airconditioning modellen bij Jaap's:

LG Dualcool
PC12ST.NSJ 3.5 kW
Wilt u een LG airconditioner met afstandsbediening kopen?

Vanaf €2.195,- incl. installatie

Meest gekozen airco

Mitsubishi
SRK/SRC 25 ZS-WF
Mitsubishi split-airconditioner met afstandsbediening is te koop.

Vanaf €2.045,- incl. installatie

Panasonic
KIT-BZ35 ZKE
Panasonic inverter split airconditioner is te koop - airco kopen.

Vanaf €2.095,- incl. installatie

Wat is belangrijk bij het kopen van een nieuwe airco?

Er zijn natuurlijk veel dingen van belang bij het kopen van een nieuwe airco. Daarom raden wij altijd aan om een airco inclusief installatie aan te schaffen en daarbij het advies van de gecertificeerde installateur op te volgen. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om een airco te kiezen die voldoende koelvermogen heeft voor de ruimte waarin je het wilt installeren. Daarbij heeft het energieverbruik van een airconditioner invloed op je energierekening. Om hoge kosten te voorkomen, wil je dus de juiste airco hebben voor jouw situatie.

Kosten airco kopen

De situatie bij je thuis bepaalt onder andere de kosten van het airconditioningsysteem. De prijzen tussen de soorten airco’s en hoeveel units je wilt zijn uiteraard ook medebepalend. Vaak is er nog extra materiaal en voorbereidend werk nodig. Kortom, een bezoek van onze specialist maakt inzichtelijk wat uiteindelijk de totale kosten zullen zijn.

 

Airco laten plaatsen

Voor het plaatsen van een airco moeten installateurs tegenwoordig verplicht een F-gassen-certificaat halen. Bij Jaap’s hebben we de certificering in orde zodat we op deze manier  altijd kwaliteit en vakmanschap kunnen bieden.

Veelgestelde vragen over airco kopen

Raammodellen kunnen vaak door ervaren doe-het-zelvers worden geïnstalleerd. Voor split-units is professionele installatie nodig vanwege de complexiteit van het systeem en de vereiste kennis van elektrische- en koeltechniek. Ook is het F-gassen certificaat verplicht voor de installatie.

Het koelvermogen dat je nodig hebt, hangt af van de grootte van de ruimte. Een algemene richtlijn is om ongeveer 30-35 BTU per vierkante meter te rekenen. Het is raadzaam om een professionele installateur te raadplegen voor een nauwkeurige berekening.

De levensduur van een airconditioner varieert afhankelijk van het merk, de kwaliteit en het onderhoud ervan. Over het algemeen kan een goed onderhouden airco 10 tot 15 jaar meegaan. 

Nog meer vragen?

Zijn er nog onduidelijkheden of vragen over het installeren van een airco? Jaap’s installaties staat 5 dagen per week, van 9 uur tot 17 uur, voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en we zullen je zo snel mogelijk te woord staan.

Neem contact op

Veiligheid op 1 bij Jaap's

Bij Jaap’s Installaties staat veiligheid uiteraard voorop. We begrijpen het belang van het waarborgen van een veilige werkomgeving voor zowel onze klanten als onze installateurs. Daarom nemen we uitgebreide maatregelen om ervoor te zorgen dat al onze airco installaties voldoen aan de relevante veiligheidsnormen en voorschriften.

Onze inzet is het leveren van hoogwaardige airconditioninginstallaties en diensten met alle aandacht voor veiligheid. Ons doel is niet alleen een installatie die aan alle technische eisen voldoet maar ook aan de strenge veiligheidsstandaarden.

Aanvraag indienen

Ons team van gekwalificeerde en ervaren technici staat klaar om u te helpen met al uw installatiebehoeften.