fbpx

Cv-ketel installatie

Jouw cv-ketel installatie door bewezen vakmannen

Kies je voor een cv-ketel installatie? Wij helpen je graag verder! We zijn trots op ons team van ervaren en gecertificeerde installateurs. Bovendien staan we ook bekend om onze professionaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap. Jaap’s Installaties streeft ernaar om je 100% tevredenheid te garanderen bij jouw cv-ketel installatie.

Als je een cv-ketel wilt laten plaatsen, kan dit alleen uitgevoerd worden door installateurs met een vakbekwaamheidscertificaat. Ons team volgt strikt alle richtlijnen en weet precies hoe we jouw cv-installatie moeten realiseren. Dus ben je op zoek naar een bedrijf dat gecertificeerde installateurs biedt en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Een man staat naast een klembord met een certificaat van Jaap's Installaties.

Hoe wordt een cv-ketel geplaatst?

We beginnen met een evaluatie van het gebouw, de bepaling van jouw behoeften evenals de beste plek voor de cv-ketel. We willen natuurlijk dat de cv-ketel zo veilig mogelijk hangt, maar ook dat het op de ideale plek geplaatst wordt. Vaak is dit op de plek waar de oude ketel ook hangt. 

Zodra alles akkoord is, beginnen we met het verwijderen van de huidige ketel (indien nodig). Hierna sluiten we de nieuwe cv-ketel aan op de bestaande leidingen, radiatoren en/of vloerverwarmingssysteem en zorgen ervoor dat alles goed is aangesloten. Als het bestaande rookgaskanaal ouder dan 5 jaar is, zijn we verplicht deze ook te vervangen. Meestal moeten we dan ook even het dak op.

Als alles op zijn plek staat/hangt, stellen we de cv-ketel af en testen we, tot slot, de ketel om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en dat er geen lekkages of storingen zijn.

Na de installatie zullen we uiteraard regelmatig onderhoud en controles doen om er voor te zorgen dat alles blijft werken zoals het hoort.

Stappenplan cv-ketel installatie:

De nummer één in een blauwe cirkel staat voor de topkwaliteit van onze cv-ketelinstallatiediensten.

We bepalen welk type cv-ketel je nodig hebt op basis van onder andere de warmtebehoefte van je woning.

Het getal twee in een blauwe cirkel staat voor cv-ketel installatie.

Gepaste offerte voor het plaatsen van de cv-ketel. Bij akkoord komt de factuur met een 60% aanbetaling. Deze aanbetaling is voor de aankoop van materiaal.

Het getal 3 in een blauwe cirkel staat voor cv-ketelinstallatie.

Verzorging van de volledige installatie en het geven van informatie over het gebruik van jouw nieuwe cv-ketel.

De nummer vier in een blauwe cirkel, met een cv-ketelinstallatie.

Lekker warm water! Wij zorgen voor periodieke controles en onderhoud volgens de juiste normen.

Wij installeren verschillende soorten cv-ketels

Onze voorkeur gaat vaak uit naar de Intergas Xtreme HR-combi cv-ketel. Deze ketel is hybride ready en sluit perfect aan op de nieuwe Intergas Xtend Hybride warmtepomp

Een afbeelding van een cv-ketel met een rode klep.

Wat kost een cv-ketel installatie

De kosten van een cv-ketel laten plaatsen variëren erg. Allereerst heb je de prijs van de ketel en het aantal uren voor monteren en eventueel voorbereidend werk. Daarnaast heb je nog de kosten van het bijkomende materiaal.

Garantie en onderhoud

Een cv-ketel wordt vaak geleverd met een garantieperiode van de fabrikant, die kan variëren van enkele jaren tot wel 10 jaar, afhankelijk van het merk en het model.

Het is belangrijk om je ketel regelmatig te laten onderhouden om er voor te zorgen dat hij goed blijft werken een langere levensduur te waarborgen.

Wij houden van onze klanten, onze klanten houden van ons

Wij houden van onze klanten, onze klanten houden van ons

Veelgestelde vragen over de cv-ketel installatie

Het wordt sterk afgeraden om zelf je cv-ketel te installeren, tenzij je over de juiste kennis, ervaring en certificering beschikt. Het installeren van een cv-ketel vereist specifieke technische vaardigheden en kennis van soorten gassen.

De duur van de installatie kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type cv-ketel, de complexiteit van de installatie en de situatie in jouw woning. Over het algemeen neemt de installatie een volledige werkdag in beslag.

Nee, de installateur zal je oude cv-ketel verwijderen voordat we de nieuwe cv-ketel installeren. We zorgen ervoor dat de oude ketel op een juiste en milieuvriendelijke manier wordt afgevoerd.

Nog meer vragen?

Zijn al je vragen over cv-ketel installaties nog niet beantwoord? Onze specialisten staan altijd voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en wij zullen je zo snel mogelijk te woord staan.

Neem contact op

Veiligheid op 1 bij Jaap's

Bij Jaap’s Installaties werken we veilig. Dit natuurlijk in het belang van onze klanten en installateurs. Daarom doen we ons uiterste best om er voor te zorgen dat al onze cv-installaties voldoen aan de juiste voorschriften.

Jaap’s staat voor hoogwaardige installaties en diensten, met de veiligheid als topprioriteit. We zorgen niet alleen voor een technisch uitstekende installatie maar dat deze ook voldoet aan de strenge veiligheidsnormen.

Aanvraag indienen

Ons team van gekwalificeerde en ervaren technici staat klaar om u te helpen met al uw installatiebehoeften.