fbpx

Cv-ketel kopen

Jaap's adviseert bij een nieuwe cv-ketel kopen

Geïnteresseerd in een nieuwe cv-ketel kopen? Jaap’s helpt je graag verder! Onze deskundige medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van de juiste cv-ketel voor jouw woning. We beginnen met het bekijken van je huidige verwarmingssysteem, de grootte van je huis en je specifieke wensen. Op basis hiervan kunnen we een op maat gemaakte oplossing voorstellen die zorgt voor een comfortabel en energiezuinig huis.

Bij Jaap’s werken we alleen met A-merken die bekend staan om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze installateurs zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het installeren van cv-ketels. Ze zorgen ervoor dat de installatie vakkundig wordt uitgevoerd, zodat je jarenlang kunt genieten van een probleemloze verwarming.

Een witte koelkast op een witte achtergrond.

Wij zijn trots op onze partners:

Populaire cv-ketels bij Jaap's:

Intergas
HREco

Een witte cv-ketel op een witte achtergrond.

Vanaf €2.195,- incl. installatie

Best getest consumentenbond

Intergas
Xtreme

Omschrijving: Een witte doos op een witte achtergrond.

Vanaf €2.495,- incl. installatie

Remeha
Tzerra Ace Matic

Wandgemonteerde gas cv-ketel kopen met een digitaal display, geïsoleerd op een witte achtergrond.

Vanaf €2.495,- incl. installatie

Energiezuinige HR-ketel kopen

Overweeg je om een nieuwe verwarmingsoplossing aan te schaffen? Dan is het kopen van een energiezuinige HR-ketel een hele goede keuze. Een van de belangrijkste voordelen van een HR-ketel is het hoge rendement. Deze ketels halen namelijk meer warmte uit de verbranding van aardgas in vergelijking met oudere ketels. Dit maakt HR-ketels ook milieuvriendelijker. Het gebruik van een HR-ketel draagt dus bij aan een duurzamere toekomst en helpt zo onder andere jouw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Een witte cv-ketel op een witte achtergrond.

Wat is belangrijk bij het kopen van een cv-ketel?

Bij het kopen van een cv-ketel is het belangrijk om rekening te houden met een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan je warmwaterbehoefte, aantal radiatoren en ook de grootte van de kamers in je huis. Laat je adviseren door een professionele installateur of verwarmingsspecialist, zoals Jaap’s, om de juiste ketel te kiezen. Wij kunnen een nauwkeurige berekening maken zodat je de meest geschikte cv-ketel met het hoogste rendement voor jouw situatie krijgt.

Kosten cv-ketel

De kosten van het aanschaffen en het laten plaatsen van een cv-ketel verschillen erg per situatie. De prijzen variëren tussen de verschillende types ketels die er zijn. Het hangt bijvoorbeeld niet alleen af van hoe jouw situatie er uit ziet maar bijvoorbeeld ook hoeveel vermogen je nodig hebt. Vaak zijn er nog bijkomende materialen en voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn.

 

Cv-ketel laten plaatsen

Een cv-ketel laten plaatsen, kan alleen worden uitgevoerd worden door installateurs met een Vakmanschap CO-certificaat. Als je op zoek bent naar een installatiebedrijf dat gecertificeerde installateurs biedt en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, dan ben je bij Jaap’s Installaties aan het juiste adres.

Wij houden van onze klanten, onze klanten houden van ons

Wij houden van onze klanten, onze klanten houden van ons

Veelgestelde vragen over cv-ketel kopen

Het benodigde vermogen van de cv-ketel hangt af van factoren zoals bijvoorbeeld de inhoud van jouw huis in kubieke meters, het aantal radiatoren, isolatie en type huis. Een installateur kan een berekening maken om het juiste vermogen te bepalen.

De levensduur van een cv-ketel varieert, maar gemiddeld gaat een ketel tussen de 12 en 15 jaar mee. Regelmatig onderhoud kan de levensduur verlengen.

Het is sterk aanbevolen om een onderhoudscontract af te sluiten voor jouw cv-ketel. Regelmatig onderhoud houdt je ketel efficiënt en veilig en problemen worden vroegtijdig opgespoord om zodoende dure reparaties te voorkomen.

Nog meer vragen?

Hebben we nog niet al je vragen over cv-ketels kopen beantwoord? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je verder te helpen bij de aanschaf van jouw nieuwe cv-ketel. 

Neem contact op

Aanvraag indienen

Ons team van gekwalificeerde en ervaren technici staat klaar om u te helpen met al uw installatiebehoeften.