fbpx

Wie zijn wij?

Over Jaap's Installaties

Adviseren, installeren en onderhouden

Welkom bij Jaap’s Installaties! Wij zijn een toegewijd installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van warmtepompen, hybride warmtepompen, cv-ketels, zonneboilers en airconditioningssystemen. Onze gecertificeerde vakmensen hebben een passie voor het vak en streven ernaar om hoogwaardige en duurzame oplossingen te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Wij geloven sterk in de kracht van duurzame technologieën om een positieve impact op het milieu te hebben. Daarom willen we onze klanten helpen hun duurzame doelen te bereiken door energiezuinige systemen te installeren die de CO2-uitstoot verminderen en het energieverbruik optimaliseren.

Of je nu een woning, een bedrijfspand of een ander type gebouw hebt, wij staan klaar om je verder te helpen. Ons team van experts biedt professioneel advies, nauwkeurige installaties en uitstekende nazorg om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal presteert.

Ervaren vakmannen bij Jaap's

Bij Jaap’s Installaties kan je vertrouwen op ons team van ervaren vakmannen. Onze vakmensen hebben een solide achtergrond in installatietechniek en hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd. Ze zijn gepassioneerd over hun vak en streven ernaar om altijd vakmanschap van de hoogste kwaliteit te leveren. Bovendien zijn wij als bedrijf gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de strengste industrienormen en richtlijnen.

Wij staan voor:

Comfort en duurzaamheid, onze passie,
jouw plezier

Werken bij Jaap's

Werken bij Jaap’s Installaties betekent deel uitmaken van een hecht team van enthousiaste professionals.

We geloven in het creëren van een positieve omgeving waarin medewerkers zich op hun gemak voelen en we moedigen initiatief en persoonlijke groei aan en bieden daarom kansen voor professionele ontwikkeling en training.

We verwelkomen graag enthousiaste mensen die deel willen uitmaken van ons team en zich willen inzetten voor de hoge normen van kwaliteit en klanttevredenheid waar we bekend om staan.

Opleidingen bij Jaap's

Bij Jaap’s Installaties geloven we in het belang van het bieden van leermogelijkheden aan talenten die geïnteresseerd zijn in de installatiebranche. We bieden daarom stageplaatsen en BBL (Beroepsbegeleidende Leerweg) opleidingen aan om studenten de kans te geven praktijkervaring op te doen en tegelijkertijd hun theoretische kennis toe te passen.

We bieden onze werknemers ook verschillende mogelijkheden voor opleidingen en trainingen om de kennis en vaardigheden van onze medewerkers te verbeteren. Dit kan variëren van interne workshops en cursussen tot externe trainingen en certificeringen.

De geheime missie van Jaap's

Onze missie is het bieden van kwalitatieve, betrouwbare en duurzame installatiediensten. We streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen door middel van uitstekend vakmanschap, innovatieve oplossingen en persoonlijke aandacht.

Jaap’s stelt jouw tevredenheid voorop. We luisteren om die reden naar je behoeften en streven ernaar om oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke eisen. Daarnaast adviseren we je over energie-efficiënte systemen en groene technologieën die niet alleen jouw comfort verbeteren, maar ook bijdragen aan een beter milieu. 

Een man die contact maakt via een telefoon terwijl hij aan een bureau zit.

Jaap's specialiteiten

Een man staat naast een klembord met een certificaat van Jaap's Installaties.

Ervaren vakmensen

Met een uitgebreide achtergrond in hun vakgebied, kunnen we trots zeggen dat onze installateurs experts zijn. Bovendien zorgen we ervoor dat al onze certificaten in orde zijn.

Jaap's Installaties werkt aan een zonnepaneleninstallatie.

Installaties van topkwaliteit

We kiezen onze materialen met grote zorg en maken gebruik van de nieuwste technieken. Op deze manier kunnen we jou verzekeren dat jouw installaties betrouwbaar en duurzaam zijn.

Een wit busje met de woorden "Jaap's Installaties" erop.

Wij staan voor je klaar

Klanttevredenheid staat voorop. Gedurende 5 werkdagen staan we paraat om jou van dienst te zijn.

Een man en een vrouw staan naast een grote tank bij Jaap's Installaties.

Persoonlijk advies

Onze bekwame adviseurs staan voor je klaar om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw installaties.

Een vrouw staat voor een computerscherm waarop grafieken van Jaap's Installaties te zien zijn.

Duurzame onderneming

Wij streven naar duurzame installaties die niet alleen positieve gevolgen voor het milieu hebben maar ook onze klanten helpen hun energiekosten te verlagen.

Een groep mensen die aan een tafel zitten en mogelijk de Installaties van Jaap bespreken.

Fijne werksfeer

We hechten groot belang aan een positieve werkomgeving zodat we onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.