fbpx

Werken bij Jaap's

Jaap's Installaties is altijd opzoek naar nieuw talent!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Er is altijd ruimte om te werken bij Jaap’s! Wij zijn een installatiebedrijf dat warmtepompen, hybride warmtepompen, cv-ketels, zonneboilers en airconditioningssystemen levert. We hebben een passie voor het vak en streven ernaar om kwalitatieve en energiezuinige oplossingen te bieden aan onze klanten. Wij geloven sterk in de kracht van duurzame technologieën om een positieve impact op het milieu te hebben. Daarom zetten we ons ervoor in om onze klanten te helpen hun duurzame doelen te bereiken door energie-efficiënte systemen te installeren die de CO2-uitstoot verminderen en het energieverbruik optimaliseren.

Wanneer je bij Jaap’s werkt, maak je deel uit van een dynamisch en gepassioneerd team dat zich inzet voor duurzaamheid. We bieden een stimulerende werkomgeving waarin innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan.

 

Werken bij Jaap's? Bekijk de beschikbare vacatures:

Innovatieve ZZP'er in de installatietechniek gezocht

Ben jij die super collega die wij zoeken? Bij Jaap’s Installaties proberen wij ervoor te zorgen dat onze klanten zorgeloos en lekker duurzaam kunnen wonen. Dit doen wij door het installeren van technische (duurzame) installaties met een grote lach op ons gezicht…

Cv monteur gezocht (fulltime / parttime)

Ben jij een ervaren cv monteur en wil jij werken aan projecten bij één van de meest innovatieve installatiebedrijven van het land? Welkom bij Jaap’s Installaties! Onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een reputatie van topklasse bezorgd. We zoeken nu een ervaren cv monteur om ons team te versterken.

Vakbekwame allround installatiemonteur gezocht (fulltime / parttime)

Ben jij werkzaam (geweest) in de installatietechniek en wil jij ook mee werken aan de leukste klussen bij één van de meest innovatieve installatiebedrijven van het land? Word nu installatiemonteur bij Jaap’s! Onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een reputatie van topklasse bezorgd. We zoeken nu een installatiemonteur om ons team te versterken.

Binnenkort meer!

Waarom werken bij Jaap's?

Als medewerker bij Jaap’s krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij uitdagende projecten en te werken met duurzame technologieën. Of je nu een installateur, technicus, adviseur of administratief medewerker bent, er zijn verschillende functies en carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

We geloven in professionele ontwikkeling en bieden onze medewerkers trainingen en opleidingsmogelijkheden om hun kennis en vaardigheden te vergroten. We moedigen een proactieve benadering aan en geven onze medewerkers de ruimte om ideeën aan te dragen en bij te dragen aan de groei en innovatie van het bedrijf.

Bij Jaap’s hechten we ook veel waarde aan een goede werksfeer en teamwork. We geloven dat een positieve en ondersteunende werkomgeving bijdraagt aan het succes van ons bedrijf. 

Bij Jaap’s investeren we in onze medewerkers en bieden we een omgeving waarin je kunt groeien, je talenten kunt benutten en samen met ons kunt werken aan een duurzamere wereld. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van de energierevolutie!

Jaap's is de perfecte vestigingsplek

Een afstudeerpetpictogram op een zwarte achtergrond die Werken bij Jaap voorstelt.

Stage

Een stage bij Jaap's biedt je de kans om praktijkervaring op te doen en je kennis toe te passen in een professionele setting.

Een icoon van een robot en een vel papier bij Werken bij Jaap.

BBL

Ben je geïnteresseerd in een combinatie van werken en leren? Wij bieden BBL-trajecten aan, waarbij je werkt bij ons bedrijf en tegelijkertijd een gerichte opleiding volgt.

Een hand met een geldpictogram op een zwarte achtergrond voor Werken bij Jaap's.

Loondienst

Als je graag in loondienst wilt werken, biedt Jaap's diverse functies en mogelijkheden. We hebben regelmatig vacatures beschikbaar.

Een icoon met een klok en tandwielen rond een persoon die de vacatures bij Werken bij Jaap voorstelt.

ZZP

Als zzp'er bieden we mogelijkheden voor samenwerking en het uitvoeren van projecten op het gebied van duurzame verwarmingsoplossingen.

Jaap's specialiteiten

Een man staat naast een klembord met een certificaat van Jaap's Installaties.

Ervaren vakmensen

Gedegen vakkennis en de verplichte certificaten in orde. Twee belangrijke elementen in onze dienstverlening. Wij zijn er trots op!

Jaap's Installaties werkt aan een zonnepaneleninstallatie.

Installaties van topkwaliteit

Door op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de techniek en het gebruik van topmateriaal en A-merken bieden wij betrouwbare en zuinige installaties.

Een wit busje met de woorden "Jaap's Installaties" erop.

Wij staan voor je klaar

Door de week, van 9 uur tot 17 uur, kun je ons telefonisch bereiken en zijn onze installateurs onderweg voor service en installeren. Klanttevredenheid is prioriteit voor ons!

Een man en een vrouw staan naast een grote tank bij Jaap's Installaties.

Persoonlijk advies

De goeie keuzes maken met betrekking tot duurzame installaties is belangrijk. Onze adviseurs helpen daarmee door professioneel en persoonlijk advies te geven, toegespitst op jouw situatie.

Een vrouw staat voor een computerscherm waarop grafieken van Jaap's Installaties te zien zijn.

Duurzame onderneming

Het milieu centraal maar ook energiekosten verminderen. Een combinatie die wij ondersteunen door duurzame installaties aan te bieden zodat dit voor iedereen mogelijk is.

Een groep mensen die aan een tafel zitten en mogelijk de Installaties van Jaap bespreken.

Fijne werksfeer

Wij hebben plezier in ons werk! Een positieve werksfeer zorgt voor de beste service voor onze klanten.