fbpx

Zonneboiler kopen

Jaap's kan goed overweg met zonneboilers

Zonneboiler kopen? Met onze expertise en jarenlange ervaring zijn we dé expert op het gebied van zonneboilers. We zijn er daarom trots op om hoogwaardige zonneboilers aan te bieden en daarmee onze klanten te helpen bij het realiseren van een duurzame en energiezuinige oplossing voor warm water in hun huishouden.

Ons team staat klaar om jou te adviseren en de best passende zonneboiler installatie te bieden die aansluit bij jouw behoeften en budget. We houden rekening met factoren zoals de grootte van jouw huishouden, warmwaterbehoefte en de beschikbare ruimte op jouw dak.

Een ISDE-gesubsidieerde zonneboiler op standaard.

Wij zijn trots op onze partners:

Wat is belangrijk bij het kopen van een zonneboiler?

Het is belangrijk om jouw warmwaterbehoefte in kaart te brengen. Dit omvat ten eerste het aantal personen in jouw huishouden, dan de gewenste watertemperatuur en verder het verwachte warmwaterverbruik. De opslagtank van de zonneboiler moet voldoende capaciteit hebben om aan jouw warmwaterbehoefte te voldoen. Het is belangrijk om de grootte van de opslagtank af te stemmen op jouw dagelijkse warmwaterverbruik en piekmomenten.

Zorg ervoor dat je voldoende ruimte beschikbaar hebt voor de installatie van de heatpipes en de opslagtank. Daarnaast moeten zowel de dakconstructie als de oriëntatie ten opzichte van de zon/licht geschikt zijn voor een optimale werking van de zonneboiler.

Kosten zonneboiler

De kosten van een zonneboiler zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type zonneboiler, de capaciteit, het aantal heatpipes en eventuele aanpassingen aan jouw bestaande verwarmingssysteem. Daarom is het raadzaam om een offerte op maat aan te vragen om een nauwkeurig beeld te krijgen van de kosten voor jouw situatie.

Zonneboiler installatie

Onze ervaren installateurs zorgen voor een zorgvuldige plaatsing van de heatpipes op het dak en de installatie van de opslagtank. Ze zorgen ervoor dat de juiste leidingen en componenten worden gebruikt en dat het systeem correct wordt aangesloten op jouw bestaande warmwaterinstallatie.

Veelgestelde vragen over zonneboiler kopen

Een goed onderhouden zonneboiler kan tot wel 20 jaar meegaan. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om de prestaties te behouden en de levensduur te verlengen.

Meestal wel! Bekijk onze ISDE-subsidie pagina voor meer informatie over subsidie op zonneboilers. 

De besparingen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het warmwaterverbruik, de grootte van de zonneboiler en de lokale energieprijzen. Over het algemeen kan een zonneboiler 40% tot 50% besparen op de kosten van warm water.

Nog meer vragen?

Wil je nog meer weten over het kopen van een zonneboiler? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Neem contact op